Falkeskogs Delikatesser

FISKSPECIALISTEN FRÅN BLEKINGE SKÄRGÅRD

 

Falkeskogs ansjoviskryddade sillFörpackningar: 250 g, 630 g och 1100 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs CurrysillFörpackning: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs DillsillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Fransk LöksillFörpackningar: 250 g och 630 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Fransk VitlökssillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Inlagd sill i bitFörpackningar: 250 g, 630 g och 1100 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Kryddsill i bit Förpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Kryddsill i hela filéerFörpackningar: 630 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs KrögarsillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs Löksill i bitFörpackningar: 250 g, 630 g, 1100 g och 3 kgFalkeskog Löksill

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs SenapssillFörpackningar: 250 g, 630 g och 1100 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs SherrysillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs SvartvinbärssillFörpackningar: 250 och 1100 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs TomatsillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

 

Falkeskogs ÖrtsillFörpackningar: 250 g

Förvaring: Kylskåp max 8°C

Hållbarhet

Hur länge håller sig sillen när burken väl har öppnats?

 

Sill i klar lag

En öppnad glasburk med sill kan hålla sig i flera månader om den förvaras i kyl och om lagen täcker sillen helt.

 

Sill i krämig sås

En öppnad glasburk håller en till två veckor i kyl. Håller kortare tid än sill i klar lag eftersom den ofta innehåller mejeriprodukter och saknar syra. 

 

Matjes m.m.

Sill i konservburkar ska användas direkt när den öppnats. Får du sill över lägger du över den i en glas- eller plastburk med lagen. Behandlas som färskvara dvs 2-3 dagar i kyl.

 

Sill i vacuumförpackning

En öppnad förpackning med rå obehandlad fisk håller sig ett dygn i kylen.

 

Lita på dig själv

Tänk på att det bästa är att använda dina egna sinnen - titta och lukta. Finns det missfärgningar, mögel eller andra förändringar? Luktar det bra? Ser sillen bra ut och luktar normalt är den oftast tjänlig.