Laxsnittar med pepparrot

Stinget från pepparroten blandat med sötman från havreflarnen skapar en spännande smakkombination.

Ingredienser 4 port

 

  • Falkeskog Gravad lax
  • Falkeskog Pepparrotsvisp
  • Falkeskog Riven pepparrot
  • Gilles Havreflarn
  • Färsk dill

Dela

Gör såhär

 

  1. Placera havreflarnen på ett fat.

2. Grunda med pepparrotsvisp, lägg på en laxskiva och toppa med riven pepparrot efter smak. Avsluta med en dillkvist.

Andra recept

Sillsmoothie

Sillsmoothie En riktig vitaminbomb, fylld med nyttigheter från apelsin, mango och sill.Ingredienser 4 port   2 dl färskpressad apelsinjuice 1 dl fryst mango 1 tsk ingefära 3 bitar Falkeskog Svartvinbärssill Gör såhär   1. Mixa alla ingredienser och servera i...

Bakad sötpotatis med kräftsill

Bakad sötpotatis med kräftsill En klassisk bakpotatis på Falkeskogs vis.Ingredienser 4 port   4 sötpotatisar Falkeskog Kräftsill Gräslök Isbergssallad Gör såhär   1. Baka sötpotatisen i 1-1,5 timme i 200°C. 2. Skär ett snitt i potatisen när den är färdig och...

Bloody Mary med tomatsill

Bloody Mary med tomatsill En klassisk brunchdrink som går hem i alla lägen – nu med en twist.Ingredienser 4 port   4 dl tomatjuice 1/2 pressad citron 1 msk worcestershiresås 1 krm salt 1 nypa vit- och svartpeppar Ett stänk av Tabasco efter tycke och smak...

Falkeskog Delikatesser AB

Orgnr: 559111-8772
Hamnplan 10 (Nogersunds hamn)
294 95 Sölvesborg
Ph: +46 (0) 456 64 61 00

Vår integritetspolicy

Copyright © Falkeskog Delikatesser AB